søndag den 19. juli 2009

Dåbskager

Jeg klarer det! Mine første dåbskager, som er til min lille niece's barnedåb. De indeholder hindbærmousse og købe-bunde. Jeg havde ikke smurt dem op, og det forstod jeg så efterfølgende, hvorfor man skal det ;-)




Chokolade cupcakes

5 kommentarer:

  1. Wow, the little bear is so cute! Nice work!

    SvarSlet
  2. Hvad betyder det når man siger smurt op med nutellecreme? Har læst det flere steder og er det noget man skal gøre hvis man skal putte fondant på en kage??

    Jeg har aldrig prøvet sådan noget her før og kunne rigtig godt tænke mig det. kender du et sted hvor der er en opskrift helt fra at bage bundene, lave mouss og sætte fondant på?

    Venlig hilsen
    Sarah

    sarah_guldhammer@hotmail.com

    SvarSlet
  3. @Sarah: Det betyder bare, at du smører et tyndt lag smørcreme over hele kage, så mousse ell. kage er dækket af et jævn lag. Det er nøglen til at få glat fondant. Kig under: Opsmøring, der er også opskrifter på smørcremer. Du finder linket i højre side af bloggen under etiketter.
    Der finder du også: En lille guide til at lave en kage :o)
    God fornøjelse!

    SvarSlet
  4. Jeg synes det er meget svær at lave eksempel en firkantede chokoladekage uden den hæver op på midten??
    Har du muligvis et lille tip til hvordan det kan undgåes?
    Mvh Melissa

    SvarSlet
    Svar
    1. Sænk temperaturen i ovnen og lad kagen bage lidt længere, det er det bedste tip. Ellers så retter jeg den blot til med en kniv :o)

      Slet