Det var rigtig fint at blande de to slags is og få dem over i skålene, men helt nemt var det dog ikke at få dem ud igen... Den store frøs jeg i en margretheskål, og den blev isen godt nok lidt for glad for! Ud det ville den helst ikke... Efter en del varmt vand lykkedes det dog. Den lille var i en skål af stål, og det gik meget bedre at få den ud.
Jeg har overtrukket dem begge med marcipan, synes det passer perfekt til is.
Overtræksmarcipan:
500 g marcipan
250-300 g flormelis
50 g glukossirup
Det hele blandes sammen og æltes godt. Det blev farvet med Oetker's frugtfarver, hvor den lilla er en blanding af blå og rød. Meget frugtfarve giver dog ikke den bedste smag, så måske pastafarver til de dybe farver næste gang.
Hej KageMor.
SvarSletSøde iskager - men ja du har helt ret - frugtfarve smager ikke godt.
Petra fik noget i sin mælk engang og nej hvor så hun sjov ud i ansigtet.
Jeg har tagget dig til en blogleg på min blog.
Håber du vil lege med.
Knus Grith
Takker :o)
SvarSletLyder spændende, jeg kigger forbi om lidt.
KageMor
kan man få opskriften på islagkagerne???
SvarSletDesværre ikke, da de var med en samling opskrifter, som er jeg ikke har mere.
SletJeg skal overtrække en islagkage med marcipan.
SvarSletMarcipanen vil jeg fave med rød frugtfarve og har læst, at det er nemmere at arbejde med, hvis jeg blander lidt glukosesirup og flormelis i.
Spørgsmålet er så: kan jeg overtrække isen med marcipanen 1-2 dage før, at den skal bruges, eller skal jeg overtrække den lige inden brug?
Hvis den kan fryses, skal jeg så bare pakke islagkagen ind i en pose og lade den tø op i posen igen?