2 bæger past. æggehvider (3 æggehvider)
175 g sukker
1 tsk. vanillesukker
2 dl. fløde
125 g kokosmel
4 blade husblas
Læg husblas i et glas/skål med vand, så de kan blive bløde.
Pisk æggehvider helt stive, og pisk derefter sukker og vanillesukker i.
Pisk fløde til flødeskum.
Tag husblas op af vandet og smelt det, evt. over vandbad.
Vend de to slags skum sammen med kokosmel.
Til sidst hældes husblas i en tynd stråle ned i cremen, og cremen vendes samtidig, så der undgåes vingummi i cremen ;-)
Cremen kommes i en stor frysepose, lukkes med en klemme og stilles på køl. Alternativt stilles det blot på køl i en skål.
Efter et par timer vil den være fast nok til at komme i en kage. Hvis du har den i en frysepose, klipper du blot et stort hul, og sprøjter det derefter på kagen.
Cremen kan fx. kombineres med jordbærmousse ell. måske en ananascreme.
(2 lag i en rund 20 cm kage)
Velbekomme!
uhmm den må jeg da vist prøve engang ...
SvarSletDet lyder superlækkert - det må bestemt prøves engang.
SvarSletDen smager da helt fantastisk!!! Tusind tak for opskriften :o)
SvarSletHej ! Helt fantastisk side du har her :) skal på søndag prøve mig med fondant for første gang. Har allerede lavet fondanten og skal i morgen lave fyldet :) og da jeg godt vil have to forskellige cremer i kunne jeg godt tænke mig at vide om kokoscremen også kan kombineres med en chokoladecreme?:)
SvarSletTubdsind tak fordi du vil dele din viden med os !:)
Velbekomme! Håber selv du fandt en løsning, men jeg ville sige ja til en mørk chokolade creme, hvis ikke en ananasmousse.
SvarSletHej, vil bare spørge om man kan undlade at komme husblasen i? El. Hvad kan man komme i istedet ?
SvarSletDu kan måske bruge agar pulver, hvis du ikke vil bruge husblas.
Slethej ,
Slethar du stadig de to cremer på hyldeblomstmousse og limemousse for jeg kan ikke finde dem.
skal bruge dem til en kage snart!
Mvh. V
Hej KageMor,
SvarSletvil spørge om du stadig har den opskrift på hyldeblomstmousse og limemousse
for jeg skal bage en kage til en fødselsdag snart og jeg kunne rigtig godt tænke mig at bruge de to mousse?