Stort tillykke til Stine & Andreas, som bliver 18 år. Det skal fejres med en stor fest & selvfølgelig en kage til hver :o)
Inden i er chokoladekage med et tyndt lag chokoladesmørcreme. Jeg har valgt at smøre op med PSC, for at gøre det nemmere at overtrække med hvid fondant. Chokoladesmørcreme har det med at snige sig ind/ud et eller andet sted og ødelægge det fine hvide-look ;o)
Kagerne har jeg valgt at holde meget enkle, Andreas' med stjerner og Stine's med blomster, hvor kun størrelsen varierer. Kanterne er præget med en crimper.
Pynten er farvet fondant, som er dustet med perlemors dust for at give lidt glans.
God fest!
De er flotte de kager, vil høre om det er opskriften på din bund du har lavet og hvordan skal man regne det ud hvis kagen skal være firkant og ikke rund, hvis man vil brug din opskrift på bund.
SvarSletHilsen
Michael
Tak :o) Opskrift på chokoladekage, som kan bruges til gode bunde: http://arla.dk/opskrifter/klassens-time-kage/ (den er til en form på 25x30cm).
SvarSletTak for det hurtig svar.
SvarSletglæder mig til at kommer igang.hår lovet min søn at jeg vil lave en kage til hans førselsdag nede i børnehaven:-)
Hilsen
Michael
Hej kagemor.
SvarSletSuper flot kage. Hvad har du lavet bogstaverne med?
Hilsen Didde
Tak :) Jeg har brugt metaludstikkere (prøv linket her: http://www.cakecraftshop.co.uk/shop/products/id/dex17848890.htm)
SvarSletRigtig flot kage :) hvordan har du lavet kanten ?
SvarSletHIlsen Hanne
Tak :o) Den er lavet med en tang, som kaldes en crimper. Den fåes i utallige variationer.
Slet