Det blev en klassiker med hindbærmousse og chokoladecreme, og med to lyse bunde og en mørk. Synes bare den kombi er og bli'r go' :o)
Nedenfor ses den nøgne sandhed.
Den opsmurte kage.
Her er blomsterne efter et par gange med min airbrush. De startede som helt hvide, så fik de et lag gul og til sidst et forsigtigt pust rød i midten. Sluttet af med et par sukker kugler.
God weekend!
Neii hvor er de bare flotte i farverne, dine blomster.
SvarSletDen kage ser bare rigtig god ud.
Håber du nu får mere tid til kager ;-)
Hvor er den bare flot. Man kan da næsten ikke nænne at spise den, men den lyder lækker!
SvarSletTak :o)
SvarSletSikke en fin kage.
SvarSletJeg vil også lige give dig et tak for nogle dejlige opskrifter; sidste weekend lavede jeg en kage med lyse bunde, hindbærmousse, chokoladecreme og så opsmurt med ultimate chocolate frosting, og jeg har aldrig fået så meget ros for en kage før (takket være dig).. Desuden fik jeg én som ikke kan lide kage, til at spise kage - Så kan det vidst kun være succes.
Mvh. Sisi
Sikke dejligt at høre, lige netop det jeg gerne vil have, bloggen bliver brugt til :o)
SletKære KageMor
SvarSletJeg bliver altid drillet for mine manglende evner til at bage (og lave mad i det hele taget) og efter at have læst mange af dine blogindlæg, har jeg besluttet at nu skal det være slut.
Jeg vil øve mig i at lave en af dine kager og servere den næste gang familien kommer på besøg :)
Hvordan laver du din mørke bund?
PS. Tak for inspiration
Du kan bruge denne kageopskrift http://arla.dk/opskrifter/klassens-time-kage/
SletHeld & lykke og rigtig god fornøjelse :o)
Kan man godt lave sådan en kage dagen før man skal bruge den med det hele???
SvarSletJa, bare hold den på køl, så er den fin.
SletMange tak for svar det er en super god side du har hvor længe kan fordanten holde sig i et skab???
SletLænge, det er jo stort set ren sukker. Men fortrækker selv frisk fondant :o)
SletTak for svaret
Slettak for svar...hvor længe kan fordanten holde sig i skabet ??
SvarSletTak skal du have :)
SvarSletEeej, hvor er den bare flot!! Og super god blog du har fået lavet dig :) ..
SvarSletHej,
SvarSletFlotte kager du laver!!
Jeg har os' selv kastet mig ud i kagekunsten og vil lige høre hvilken airbrush du har eller evt. anbefaler.
Mvh,
Daniella
Tak :o) Airbrushen er købt hos customcolors.dk.
SletDet er nogle super flotte kager du laver! Jeg pønser lidt på at kaste mig ud i det her med fondant... Med hvad er det her med at kagen skal smøres op? Med hvad? Og hvorfor? Mvh Tine
SvarSletTak :o)
SletDu smøres kagerne op, så når du lægger fondanten på, kan du få den helt glat og fin. Uden opsmøring vil fondanten blive ujævn og bulet.
Hej Kagemor,
SvarSletSikke nogle flotte kager du lavet, det er da helt vildt:)
Jeg har selv begivet mig i krig med det og med et rigtig godt resultat. Dog har jeg lige et par spørgsmål til dig:
Jeg har lavet et par converse "look a like" baby sko, men når fondanten tører krakelerer og revner den en del. Tilsætter du noget til fondanten når du laver dine blomster og lign?
Jeg har læst lidt om noget der hedder gumpaste, men ved ikke helt hvad det er og om det er godt?
Tak for en super god side med masser af inspiration:)
Tak :o)
SletVil forslå at bruge købe-fondant, hvis du vil være sikker på at undgå revner, og gumpaste er en type fondant, som kan bruges til modellering.
Hej KageMor. :)
SvarSletHvad bruger du til at smøre dine kager op med før du tager fondant på?
Og hvordan kan man lave forskellige lag med forskellig smag?
-Ellers super flotte kager du laver!
Tak :o)
SletUnder En lille guide til at lave en kage finder du hjælp til hele kagen :o)
Nu kaster jeg mig også ind i kagekampen. Jeg skal lave 2X Ninjago kager til mine drenges hurradag. nu har jeg læst alt (tror jeg) du har skrevet om fondant. men jeg kan ikke finde opskriften på din mørke bund, for denne kombi lyder for lækker.
SvarSletOg i øvrigt, tusind tak for en super blog. Du er nok skyld i de to ekstra kilo der røg på vægten sidste måned :)
Velbekomme :o)
SvarSletChokoladekage til bunde:
http://www.arla.dk/opskrifter/Klassens-time-kage/