tirsdag den 29. december 2009

Marmeladesnegle

Lidt hygge i vinterkulden er fx. marmeladesnegle. Til denne portion har jeg brugt æble/solbær marmelade, som fyld. Hvis man ikke lige har den slags på hylden, så vil jeg foreslå at tage en omgang solbærmarmelade og blande lidt æblestykker i, inden det smørres på dejen. Kombinationen er i hvert fald rigtig god.

Snegledej
2 dl mælk (lunken)
50 g gær
1 æg
100 g flydende margarine
450 g mel
50 g sukker

Mælk og gær blandes godt, og margarine og æg blandes i. Til sidst tilsættes mel og sukker. Lad dejen hæve i ca. 30 min. Rulles ud til en aflang firkant og marmeladen smøres på. Rulles sammen, og der skæres snegle. Lad dem stå en 10-15 min. for at efterhæve.

De bages ved 225 gr. i 15 min.



Velbekomme :-)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar