torsdag den 1. oktober 2009

Tøsekager

Jeg fik i denne uge mulighed for at lave to totalt tøsede kager. Og hvad er så lige det :-) Efter en del grubleri sprang jeg ud i det! Jeg synes selv, at det endte med to rigtig søde kager.


Den ene blev en chokoladekage med citron/lime mousse, smurt op med chokosmørcreme. Den blev overtrukket med fondant, og pyntet med fondant og RI.

På toppen fik den en stor buttet sommerfugl. Vingerne fik farven fra en blanding af pink og gul fondant, som blev æltet delvist sammen. Jeg synes rigtig godt om den orange farve, som en blanding af pink/gul giver.

Den anden blev en chokoladekage med hindbærmousse, smurt op med chokosmørcreme. Og den blev også overtrukket med fondant, og pyntet med fondant og RI.
Den fik en Hello Kitty på toppen :-)

4 kommentarer:

 1. Hej.

  Det er en vældig sød Hallo Kitty kage du har lavet.

  Jeg kan se at du ikke har været igang ret meget længere end mig med din blog - så ville lige sende dig en lille hilsen.

  Hilsen Grith

  SvarSlet
 2. Tak for det :-) Vh Lone

  SvarSlet
 3. carina messell shoja05 november, 2012

  Hej
  Det er virkelig en fed og givende/lærende side du har her. Jeg vil gerne lave en Hello Kitty kage til min datters 5 års fødselsdag, men er virkelig nybegynder. Jeg vil gerne høre hvordan du har tegnet Hello Kitty ovenpå kagen? Mvh Carina

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :o) Jeg brugte et billede fundet på nettet, du sørger blot på hello kitty coloring, så er der massere at vælge mellem. Print et ud og brug det som skabelon. Den er tegnet op med glasur i form af royal icing.

   Slet