mandag den 7. marts 2011

Fastelavn cupcakes


Så er der serveret cupcakes til fastelavn :o)


En flok chokolade cupcakes, som er klædt ud til fastelavn. De er dekoreret, så både kattekongen og kattedronningen kan få deres egen, og selvfølgelig også alle de andre dejlige unger!


Jeg har lavet pynten med stjerne-udstikkere, et par sommerfugle-udstikkere og ellers min fantasi & hr. urtekniv ;o) Det tar godt nok lang tid, men det er jo så hyggeligt og totalt afstressende!Velbekomme!

6 kommentarer:

 1. hvor flot. Sikke et arbejde

  SvarSlet
 2. hvor er de blevet flotte.

  Det kan da kun vække glæde.

  Knus Grith

  SvarSlet
 3. Halløj;)

  Uh hvor bliver man inspireret til at prøve at lave sådan nogen fine kager selv når jeg kigger rundt på din side og har også bestilt lidt hjem til det så jeg kunne komme igang;)

  Men er stødt ind i et lille problem da jeg skulle prøve at lave bokstaver i fondant efter din opskrift som ellers er kanon. Hvordan får du fondanten fri fra lineal-udstikkeren efter at du har trykket det op i. Det vil nemlig slet ikke som jeg vil selvom jeg først dypper linealen i majsstivelse.. ihh håber du kan hjælpe mig;)

  MHV Pernille

  SvarSlet
 4. @Pernille: Tak og velkommen til en sjov og hyggelig kageverden!
  Bogstaverne kan nemt drille! Mit bedste trick er helt tyndt udrullet fondant, som får lov at tørre lidt, inden jeg udstikker. Godt med majsstivelse, og så bruger jeg en tynd blød pensel til at lokke dem ud :o) Nogle svirper linealen mod bordkanten for at få dem ud, men det er ikke rigtig lykkedes for mig.

  SvarSlet