mandag den 4. april 2011

Foråret er på vej...

Og dejligt er det. Jeg har lavet et styks kage for at fejre det med en lille forårskanin på!


Inden i kagen er chokoladekage & kokoscreme (med chokoladestykker i det ene lag). Hele herligheden er smurt op med PSC og overtrukket med fondant.
Her er lige et kig inden i kagen (opskriften på kokoscremen kommer senere på ugen!).


Al pynten er lavet af fondant også græsset (god blød fondant i en hvidløgspresser). Overtrækket er farvet med min airbrush (hvid og grøn farve blandet til en sart lysegrøn). Kan simpelthen ikke undvære den maskine mere!!
 

Kaninen og blomster er lavet på speed tid, sådan ca. 20 min. Sådan er det jo, når nu jeg ikke får gang i modelleringen i ordentlig tid, så bliver alting sjovt nok lidt presset ;o)


Sidst, men ikke mindst et par citron cupcakes med lidt jordbærmarmelade og fondant på toppen. Figurerne er den dejlig nemme version fra Oetker.


Ha' et dejligt forår!15 kommentarer:

 1. Hej,

  sikke en nuttet kage - heg er helt pjattet med kaninen :o)

  hvad har airbrush udstyret cirka kostet dig, hvis jeg må være så fræk at spørge?

  SvarSlet
 2. Tusinde tak for rådet med bokstaverne sidst;) det kræver lidt øvelser men har givet mig mod på tanden igen;)

  Og hvor er den påskekage bare fin;) her er lige lidt spørgsmål fra den nye elev i kageverdenen:) er det bøger du kigger efter når du laver figuer som den fine hare.. og hvordan har du malet næsen og det lyserrøde i dens øre;)
  Og er det mudcake bunde der er i den..

  MVH elev Pernille ;)

  SvarSlet
 3. @Camilla: Tak ;o)
  Ved ikke, hvad airbrush'en har kostet (det var en gave), men den er købt hos customcolors.dk.

  SvarSlet
 4. uhmm den kage ser lækker ud... glæder mig til opskriften kommer.
  sød kanin selvom det er en hurtig en af slagsen :-)

  SvarSlet
 5. Hejsa. Fin kage.
  Kan man lave bundene dagen før de skal spises?.
  Det er en rigtig god side du har . jeg kigger tit og samler inspiratíon. Men har kun prøvet og lave en kage med fondant. Det var dog lidt svært at rulle fondant ud ide det gik i stykker hver gang jeg sku rulle det over kagen.
  Hilsen Iben

  SvarSlet
 6. Hvor er den kanin bare nuttet !

  Hyggehygge
  Marianne

  SvarSlet
 7. Tak for de søde kommentarer!

  @Iben: Du kan sagtens lave bundene dagen før. Hvis fondanten går i stykker, kan det være, fordi den er for tør ell. rullet ud lidt for tyndt :o)

  SvarSlet
 8. Hej igen .
  Kan man fryse kagebunden/ Kagen ned og så tage den op og bruge, evt kan man lave kagen og fryse. og når man så skal bruge den tage den op af fryseren og dele i 3 lavkage bunde

  SvarSlet
 9. Du kan sagtens fryse kagebunde. Hvis du bager en hel kage, og vil dele den i bundene, vil jeg tro, det er nemmest at dele den i bunde, lægge bagepapir mellem bundene, og så fryse :o)

  SvarSlet
 10. @elev Pernille ;o) Jeg kigger bare lidt rundt på nettet, når jeg laver figurer, og så sætter jeg mig ned og prøver mig frem. Det lyserød er pulvefarve med en lille bitte smule vand.

  SvarSlet
 11. hej igen.
  Jeg skal prøve og lave en traktor kage til min søns fødselsdag på søndag. Har du nogen forslag.
  Hilsen I

  SvarSlet
 12. Jeg ville søge via google og flickr efter tractor cake. Det er min måde at få inspiration på :o) Hvis det er en af dine første kage, vil jeg forslå at lave traktoren som et fladt billede på toppen af kagen i stedet for 3d.
  God fornøjelse!

  SvarSlet
 13. Hej .
  Tak det vil jeg prøve er lidt spændt nu hvor det er første gang.. laver jeg evt bare en flad traktor ud af fondant. kan man evt lave den dagen før-----du kan evt skrive tilbage på min mail
  Hajc97361911@gmail.com

  SvarSlet
 14. Du kan sagtens lave traktoren tidligere end selve kagen.

  SvarSlet