lørdag den 15. august 2009

Øvelse gør mester...måske ;-)

Så jeg har atter kastet mig ud i kageriet. For det siges, at øvelse gør mester, så nu må vi se ;-)

Jeg besluttede, at det måtte være på tide med en firkantet kage. Bundene blev bagt med en opskrift fra Camilla's Himmelske kager: http://himmelske-kager.blogspot.com/search/label/lagkage%20bunde. Den kan varmt anbefales.

Jeg lavede udgaven diameter 32 cm, og lavede ud af den portion 3 bunde i 24 x 24 cm. Fyldet blev mousse med bærsymfoni (alm. dansk = skovbær), og smurt op med chokoladecreme. Mums! Glæder mig allerede til næste gang, må nok nøjes med lidt småkagebagning inden, men det er jo også ganske godt.


Fondanten var også et lille forsøg. Jeg lavede nogle skæve hjerter (...sådan er formene) i blå fondant og lagde dem så på dem hvide fondant, og rullede videre.. Interessant, tænker det måske kunne laves med hvide skyer på blå :-)

 

2 kommentarer:

  1. Hvor ER jeg glad for din side... og jeg er helt tændt på at blive bedre til kageriet (- egentlig startede det med at jeg kastede mig ud i en pink champagnekage til nytår og den blev sq meget god), men... hvor dan pokker klarer du fondant-hjørnerne på en firkantet kage??

    mvh Rikke

    SvarSlet
  2. :o) Hjørnerne smører jeg så skrapt op som muligt, og lægger fondanten på ved at trække den ud over hjørnerne og glatte ned af. Prøv evt at kigge på youtube, der ligger video med det.

    SvarSlet