onsdag den 9. december 2009

Genbrugskage

Ja, genbrug var kagen nu ikke, men den var en gave til en af Kirkens Korshærs genbrugsbutikker.

Jeg havde besluttet at lave deres logo på toppen. Først lavede jeg en rund "plade" af fondant til at bygge logoet op på, og så kunne kagen jo også hygge sig i køleskabet, mens jeg nørklede. Det gjorde også, at jeg var sikker på at kunne få den pæn, selv om logo-projekt ikke gik som forventet ;-)
Jeg lavede en cirkel med hul med to forskellige størrelse udstikker, udstak 4 hjerter og skar 6 streger. Det hele blev sat sammen på pladen med en pæn portion tålmodighed.
RI rundt om pladen lavede jeg tre gange, for først ved tredie forsøg var jeg tilfreds :-) Første forsøg var muslinger, men nej det så forkert ud. Der efter forsøgte jeg med en rillet streg, men den blev ujævn, og forsøget på at skjule det med blomster, så bare forkert ud. Til sidst endte jeg med små perle, hvor toppene (som RI nemt får) blev blødet ud med en pensel med lidt vand.
RI nederst var store perler også blødet ud med pensel.

Her er resultatet, som de blev rigtig glade for :-)Det er en svampet chokolade lagt sammen med et lag hindbærmousse og smurt op med vanillesmørcreme. Den er overtrukket med fondant, og pyntet med fondant og RI.
 

2 kommentarer:

 1. Hej. Det er godt nok en super god blog du har her. :)
  Jeg skal igang med at lave min første kage med hvid fondant, jeg regner med at bruge lyse bunde og bær mousse som fyld. Men hvad skal jeg smører op med? Hvordan laver du evt denne vanille smørcrem?

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :o) Under opsmøring finder du tre forskellige, så er det bare spørgsmål om smage.

   Slet