mandag den 21. september 2009

Krymmel & cupcakes & småfolket

En flok hjemmebagte chokolade cupcakes, så var der dømt dekorationstid. Al krymmel blev hevet ud fra skabene (= rigtig mega meget!), og så kastede småfolket sig over at pynte cupcakes. De har jo heldigvis arvet en vis portion kageglæde fra deres (Kage)Mor :-) Der røg vist også lidt pynt ved siden af (= maven). Kagerne er dekoreret med krymmel i massevis, Oetker-figurer og så hjemmegjort regnbue fondant.


4 kommentarer:

 1. hej lækre kager du laver :-) hvad er RI og hvordan laves det ?
  hilsen jane

  SvarSlet
 2. Hej Jane,
  Takker!
  RI = royal icing
  Past. æggehvider og flormelis blandes til en ret stiv masse, og bruges til at dekorere med. Det skal være så stift, at du skal kunne lave små toppe ved at trække piskerne op af masse. Håber det gir mening :-)
  Venlig hilsen KageMor

  SvarSlet
 3. hej kagemor,, jo det giver mening, mange tak, har læst mig frem til at nogle anbefaler en flormelis som købes i panduro hobby andre siger det er lige meget hvad for en melis man bruger, har du erfaring med det.og nogle skriver at man skal piske æggehviderne andre siger kun røre, hvad er bedst, ja undskyld alle mine spørgsmål men jeg har lovet at lave en kage til lørdag,og ville jo gerne gøre det godt :-) hilsen jane

  SvarSlet
 4. Hej Jane,
  Jeg bruger ganske alm. flormelis og pisker ikke æggehviderne, inden jeg blander det sammen.
  Og spør du endelig løs :-) Du kan også fange mig på kagemor@gmail.com.
  Vh KageMor

  SvarSlet