tirsdag den 22. september 2009

Verdens dejligste hobby

At lave kage må da være verdens dejligste hobby. Og så er det bare så nem at dele glæden med andre og gi' deres humør et pift :-)I weekenden lavede jeg en ny kage variation, en chokoladekage med et lag jordbærmousse og smurt op med chokoladecreme. Pynten var fondant, RI og kandiserede violer.
Der var lidt overskud fra den første kage, og det blev til en minikage. Den blev pyntet med fondant og lilla fondant stjerner.

6 kommentarer:

 1. Ih altså....den er flot..restekagen :)
  Hvordan får man den facon frem??

  SvarSlet
 2. @Karina: Tak :o) Du lægger simpelthen kagen sammen i en skål foret med en opskåret frysepose. Når kagen har sat sig i køleskabet, kan den forsigtig vendes ud på et fad. Du kan så pyntet den som oven for, ell. fx. lave den til en fodbold, en bi ell. en mariehøne :o)

  SvarSlet
 3. HARHAHRHAR holdnuop det er smart!!
  Har nu 3 poser fondant liggende i køkkenskabet. Det tog lige et par gange, før jeg fangede konsistensen, men de blev super tror jeg :)
  Tak tak tak tak...:D

  SvarSlet
 4. @Karina: Velbekomme & rigtig god fornøjelse!

  SvarSlet
 5. hej når kagen har stået nogle timer og har sat sig kan man så smører den op og komme fondant på med det samme??? for så kan man vel godt lave den af 2 dage

  SvarSlet
 6. Det kan du sagtens. Fyldet skal blot være stivnet, og så bruger du blot en god blød smørcreme, så er det intet problem.

  SvarSlet