søndag den 18. december 2011

God Jul


Juleaften nærmerer sig hastigt, og så er tiden inde til ris a la mande. Min ris a la mande skal spise til en hyggelig julefrokost i gode venners lag. 


Min ris a la mande er nu slet ikke en ris a la mande, men en kage ;o) Den rigtige ris a la mande lader jeg altid min mand om.
Kagen består af tre bunde, hvor den øverste har beholdt toppen, så den kan give fylde til ris a la manden. Fyldet er bærmousse lavet på kirsebærsauce. Jeg har brugt ca. 600 g kirsebærsauce og 6 blade husblas. Kagen er smurt op med palminsmørcreme, hvor toppen er gjort ujævnt op for at efterligne ris a la mande og drysset med mandelstykker. Siderne er betrukket med råhvid fondant. På toppen har jeg hældt en smule kirsebærsauce med et ½ blad husblas i, og sat en mandel.


God Jul :o)

6 kommentarer:

 1. Ja hvis ikk du havde skrevet det, så havde jeg gættet på at det var en skål ris a la mande hi hi

  SvarSlet
 2. Hvor er den genial , det var først da jeg havde læst hele dit indlæg det gik op for mig der var en kage, det ligner helt vildt godt.. Kh

  SvarSlet
 3. Okay der snød du mig !! Jeg troede helt bestemt at det var den ægte vare, indtil jeg læste at det var en kage :-D Jeg nåde lige at tænke at du havde brugt lige lovlig meget flødeskum i forhold til mig. Men hver sin smag :-D HAHAHA Herligt. Den er rigtig fin

  SvarSlet
 4. Hejsa:-) Jeg har lige 2 spørgsmål til dig jeg håber du vil svare på? Jeg har siddet og kigget på din kage her og tænkte på om det er de lyse bunde du har brugt til den, og den opskrift du henviser til på bærmousse er de 250gr bær da bare skiftet ud med 600gr kirsebær sauce eller er der andet der er anderledes? på forhånd tak for hjælpen:-)
  M.v.h Line.

  SvarSlet
 5. Ja til begge dele :o)

  SvarSlet