torsdag den 16. juni 2011

Hello Kitty ved balletten!


Er du pige og mellem 1 og 6 år, så er Hello Kitty bare et hit! ;o) Hun er simpelthen ikke til at komme uden om, så når nu Katrine fylder 2 år, skal det selvfølgelig være en Hello Kitty kage. Jeg har før kastet mig ud i Hello Kitty temaet, og de andre kan du se her og her.


Kagen er med marmorkage bunde, som er marmoret i brun og lyserød. Og så er der et lag med hindbærmousse og et med chokoladecreme. Hele kagen er smurt op med UCF, som bare er mums! Overtrukket og pyntet med fondant og RI.


Hello Kitty er lavet på en stykke fondant. Jeg har fundet et malebogsbillede og brugt det som skabelon. Hun er tegnet op med en fødevaretusch og malet med lidt pulverfarver. Super hyggeligt at lave!


Forsat god sommer!

6 kommentarer:

 1. Hvor er det bare en fin kage :)

  SvarSlet
 2. Ja super flot. Den skønneste side du har lavet her. hvordan laver du de flotte blomster.

  SvarSlet
 3. Tak :o)
  Blomsterne laver jeg med en udstikker og en silikonform.

  SvarSlet
 4. Hej, rigtig flot. Jeg skal lave en hello kitty kage til min niece's fødselsdag men ved ikke hvordan jeg skal forme den især figuren?

  SvarSlet
 5. Jeg har tænkt på at bruge kage cream mellem bunderne tror du det kan lade sig gøre? Tror du man skal afstive kagen lidt med onde så den ikke skrider fra hinanden?

  SvarSlet
  Svar
  1. Du kan sagtens bruge kagecreme, blot sørg for at det bliver ordentlig fast i konsistens, måske lidt mindre mælk end normalt.

   Slet