søndag den 3. juli 2011

En enkel kage


Jeg nyder det enkle, som ikke skal så meget andet end smage godt, og se godt ud i alt sin enkelhed. Og så er det faktisk dejligt af og til med en kage uden fondantovertræk (= det kan jo drille pokkers meget ;o) ).


Marmorkagebunde lagt sammen med det sædvanlig ;o) Hindbær & choko. Smurt op med UCF og pyntet med et par fondant blomster. Simpel kage, men smagen er vidunderlig, og god at byde gæster på.


Håber I har en dejlig sommer, nu vil jeg gå ud i min have og grave en sommerfuglebusk op som skal flyttes :o)

5 kommentarer:

 1. Umm den ser mums og også fin ud !

  Hyggehygge
  Marianne

  SvarSlet
 2. Dejllig kage!
  Er bestemt ening med dig - det er nu dejligt at lave en enkelt kage UDEN fondant en gang i mellem.. Nogen gange savner jeg ogse lidt min mors lagkager med creme og jordbær og alm. glasur .. Hihi, tak for din hjemmeside :)
  Kh Eline - en ægte kageelsker

  SvarSlet
 3. Øj det der både FLOT og LÆKKERT ud !
  Håber den var lige så god, som den ser ud :)

  SvarSlet
 4. må altså lige høre hvad den "udstikker" du bruger til disse blomster hedder... syntes jeg har kigget forskellige steder uden at være sikker på hvilken en det lige er...;O)

  syntes nemlig de blomster er SÅ søde

  hilsen Gitte

  SvarSlet
 5. @Gitte: Metaludstikkeren har jeg købt US, så den er ikke sådan lige at få, men præger som gør blomsten special, kan du godt købe her i DK. Fx. her: http://specialkoebmanden.dk/fondant-silikoneforme-138/silicone-form-5954.html?q=blomst

  SvarSlet